Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Darreres accions de les Taules de Salut Mental de Terrassa i Sant Cugat

taula salut mental terrassa

Reunió de la Taula de Salut Mental de Terrassa. 10 juny 2015.

La Taula de Salut Mental de Terrassa es va reunir el 10 de juny en l’Edifici Docent de la Mútua de Terrassa. La reunió va servir per seguir treballant en la confecció del mapa de la xarxa de salut mental a Terrassa, per la qual cosa es va fer una dinàmica de grup. la reunió de la Taula també va servir per fer una presentació dels serveis d’atenció en salut mental de la Mútua de Terrassa, a càrrec de Maica Ruiz, de recursos sociosanitaris de Fundació Vallparadis, i del doctor Soler Insa, dels serveis sanitaris de la Mútua.

D’altre banda, la Taula de Salut Mental de Sant Cugat es va reunir el 20 de maig , en una trobada a la qual va assistir l’alcaldesa de Sant Cugat, Mercè Conesa, que també és presidenta delegada d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona. Conesa va rebre les informacions i peticions de les entitats de salut mental del territori, en la primera reunió que feia a la Taula. Es van tractar aspectes com l’habitatge, la visibilitat del col·lectiu en salut mental o la inserció laboral de les persones amb trastorn mental. La trobada també va abordar el Pla de Drogues de Sant Cugat. La propera reunió serà el dimecres 17 de juny.