Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

XII Concurs de Felicitacions de Nadal de Feafes

nadala

El guanyador rebrà un premi de 1.200 euros i el seu dibuix il·lustrarà les felicitacions que la Confederación Española de Agrupaciones de Familiares y Personas con Enfermedad Mental (Feafes) envia als seus contactes amb motiu del Nadal. El concurs, organitzat en col·laboració amb Jassen Cilag SA, persegueix combatre els prejudicis al voltant de la malaltia mental.

Tota candidatura ha d’adjuntar, amb data límit del 22 de setembre, el formulari degudament emplenat amb les dades de la persona que opta al premi. El primer premi està dotat amb 1.200 euros i-també dins la categoria únicament es lliuraran dos premis extraordinaris de 600 euros cadascun. Per a la realització dels dibuixos es permet la tècnica lliure, sempre que tingui fàcil reproducció en paper.

En la passada edició del concurs, es van presentar 300 dibuixos de més de 20 entitats membre del moviment associatiu de persones amb malaltia mental i familiars.

Enllaç relacionat:

Bases XII Concurs de Felicitacions de Nadal de Feafes