16 equips i més de 160 jugadors participen a la 11a Cloenda de futbol sala a Martorell

13/06/2017

La 11a edició de la Cloenda de futbol sala va reunir 16 equips i més de 160 jugadors, la majoria de la Lliga Esport i Salut que promou  la Federació Salut Mental Catalunya, que enguany ha comptat amb la col·laboració a la Comissió de la cloenda de la Fundació Marianao i del CS Punt de Trobada de Martorell, amfitrions de la cloenda.

El torneig es va disputar a les Instal·lacions Municipals de Martorell i va finalitzar amb el triomf del CS Pol Positiu, vinculat a la Fundació Els Tres Turons, després d’imposar-se a la final a l’equip Elemental, format per jugadors dels CS Garraf i El Turó de Vilafranca. En el partit pel 3r i 4t lloc, Joia va derrotar a Marina (Aixec) .

El campionat va finalitzar amb un total de 25 partits, i es va fer un torneig de consolació, amb els 8 equips perdedors de les primeres eliminatòries. Portalet es va imposar a la final de consolació a la Xamba.

La cloenda va servir per entregar els premis de la competició celebrada a Martorell però també de la Lliga de CS de tota la temporada. L’acte de lliurament de premis va comptar amb la presència de la regidora de Benestar Social i Joventut de l’Ajuntament de Martorell; Cristina Dalmau, la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera; el diputat i regidor de l’Ajuntament de Martorell, Lluís Tomàs; la presidenta de l’Associació Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord, Mª Cruz Santiago; i el president de la Federació Salut Mental Catalunya, Israel Molinero. El porter del juvenil del FC Barcelona Lassa, el martorellenc Yeray Guardia, va fer de padrí de la jornada.

Volem agrair també la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol Sala, que va incloure la cloenda en els actes de la festa del futbol sala que es va fer tot el cap de setmana a Martorell. La Federació va donar trofeus als 16 equips participants.

A banda dels guanyadors de la cloenda de Martorell, els millors equips de la lliga de futbol sala d’aquesta temporada també van recollir el seu trofeu:

  • Lliga 1a Divisió: Pol Positiu, campió; CS Garraf, 2n; El Turó, 3r
  • Lliga 2a Divisió: Portalet, campió; Aixec 2, segon; CS Polivalent, 3r

 

Amb el suport de:

diputacioBCN_logo
Diputació de Barcelona