Rebre informació jornada Palau Macaya 18-1-2019


Aquest cicle de seminaris ha estat organitzat per la Federació Salut Mental Catalunya com a projecte seleccionat en la convocatòria anual de l'Obra Social "la Caixa"


 
Si vols rebre informació sobre el cicle de seminaris “El dret a la capacitat jurídica en salut mental: suports i acompanyament”, omple aquest formulari:
 
Persones
*
* Localitat:
*
*
Valoració de la jornada
Vols fer algun comentari sobre la jornada o els seminaris?
 
Política de protecció de dades – Federació Salut Mental Catalunya Segons el que preveu la normativa vigent de protecció de dades personals, l’informem que les seves dades són tractades sota la responsabilitat de FEDERACIÓ SALUT MENTAL CATALUNYA. La finalitat és gestionar les comunicacions sobre les activitats i projectes de l’entitat, així com la vinculació que vostè tingui amb els mateixos. Les dades seran conservades mentre existeixi un interès mutu en mantenir el tractament esmentat. El tractament de les dades estarà legitimat pel consentiment de l’interessat, sempre que no s’indiqui el contrari. Els destinataris són els departaments de l’entitat, per a poder desenvolupar les seves funcions, així com els estaments oficials públics i privats que per obligació legal o necessitat material hagin d’accedir a les dades. Les dades no s’utilitzaran per a cap finalitat diferent a la descrita, ni seran cedides a cap tercer sense el seu consentiment previ. L’entitat adoptarà les mesures de seguretat tècniques i organitzatives que, d’acord amb el reglament vigent, garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. L’informem que pot retirar el seu consentiment en tot moment i també exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les dades, així com els drets de limitació i oposició al tractament. Per a fer-ho, es pot dirigir per escrit a FEDERACIÓ SALUT MENTAL CATALUNYA, carrer Nou de Sant Francesc, 42 (08002 Barcelona), o a l’adreça de correu electrònic protecciodades@salutmental.org. També pot dirigir-se a l’autoritat de control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna: www.agpd.es.