Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Guia de serveis i programes socials i laborals per a persones amb problemes de salut mental

 


Warning: usort() expects parameter 1 to be array, null given in /usr/home/salutmental.org/web/wp-content/themes/salutmental/guia_include/nivel2.php on line 182
Tornar al mapa

Comarca: Vallès Oriental

Què busques?ASSESSORAMENT I ORIENTACIÓ

Servei de consulta destinat a informar, orientar i assessorar a familiars i persones que pateixen un problema de salut mental.

FORMACIO I CAPACITACIÓ

Servei social especialitzat per a persones amb trastorns mentals greus, amb la finalitat de capacitar-les i facilitar-ne la seva inserció laboral.
Grups de familiars de persones amb un trastorn mental dirigits per professionals, que tenen com a finalitat proporcionar coneixements i eines per ajudar a resoldre i afrontar millor els problemes que poden aparèixer relacionats amb la convivència.

RECURSOS SOCIALS, VIVENDA I TUTELES

Servei social especialitzat que pretén facilitar la participació de les persones amb trastorn mental a la comunitat mitjançant activitats culturals, esportives i de lleure en general.
Serveis prestats al domicili de la persona amb trastorn mental amb la finalitat d'oferir suports i eines per incrementar la seva autonomia personal.
Grup de persones que es reuneixen per compartir un problema comú, amb la finalitat de donar-se suport mutu i compartir informació de cara a aconseguir canvis personals i/o socials.

TREBALL

Empreses d'economia social que ofereixen llocs de treball a persones amb discapacitat i/o trastorn mental amb el suport de personal tècnic qualificat.