Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Pla de participació

El Pla de Participació ens servirà per aprendre a treballar junts per construir propostes que puguin donar resposta a les necessitats de millora de la participació de les associacions a la Federació i la participació dins de les pròpies associacions.

Que és un procés participatiu?

La suma de moments o accions participatives (tallers, dinàmiques de grup, exposicions interactives, grups de treball, reunions,…) on participareu diferents persones i agents socials representatius del moviment associatiu de la salut mental.

Qui volem que participi?

Esperem que participeu les persones que formeu part de les juntes de les associacions i de la Federació, els familiars i les persones amb problemes de salut mental, i els professionals per a poder aportar diferents perspectives al voltant del tema i prendre decisions col·lectives per millorar la situació de la participació en el nostre moviment associatiu.

Com?

En la primera fase del Pla recollirem les necessitats de millora de participació en el sentit més ampli. Per exemple, necessitem que els socis participin més, necessitem espais que afavoreixin expressar la nostra opinió com a entitats federades, etc.

En la segona fase, elaborarem propostes per donar-hi resposta i prioritzarem quines d’aquestes accions són més importants per vosaltres.

Finalment, farem una valoració i un retorn dels resultats del procés.

 

plaparticipacio

 Descarrega el gràfic del Procés Participatiu en pdf en aquest enllaç.

 Trobareu tota la informació sobre com federar-se amb SMC en aquest pdf

 

Imatges de la sessió del Pla de Participació del dia 18 de març de 2015 a la seu d’ACFAMES-AFAMMCA (Barcelona).

Participació i Dinamització:

Laura Pellisé
lpellise@federacio.salutmental.org
Tel: 93 164 15 86