Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Jornades de Reflexió

 V Jornada de Reflexió: participar per millorar en salut mental

La necessitat d’incrementar la participació i la base social dins de les més de 60 entitats del familiars i persones amb problemes de salut mental que agrupa la Federació Salut Mental Catalunya és un tema que ens preocupa i ens ocupa des de fa temps. És per això que la V Jornada de Reflexió, que es va fer dissabte 11 de maig a la seu d’AREP, va tractar sobre les experiències i les eines que ens poden ajudar a cohesionar i millorar el teixit associatiu de la salut mental a Catalunya.

foto13

Unes 50 persones representants de 25 entitats federades van participar en la trobada, que va comptar amb ponències, una taula d’experiències i una àgora, novetat enguany i moderada amb molt encert pel periodista i escriptor Fidel Masreal, que va promoure un intercanvi d’opinions obert a totes les persones assistents a la jornada de reflexió.

Més informació de la V Jornada

Altres Jornades de Reflexió

Les Jornades de Reflexió Interna es configuren com un espai de trobada per a les entitats federades a Salut Mental Catalunya, que se celebra amb caràcter anual i en el qual es facilita l’intercanvi d’experiències i activitats que es desenvolupen a la xarxa associativa. Pretén ser, a més, un espai de formació específica on es tracten temes relacionats amb l’estructura, gestió i desenvolupament del moviment associatiu, els seus valors i els seus reptes de futur.

 

Federació Salut Mental Catalunya ha organitzat 4 jornades de reflexió amb les seves associacions federades:

-V Jornada de Reflexió

-IV Jornada de Reflexió

-III Jornada de Reflexió

-II Jornada de Reflexió

-I Jornada de Reflexió