Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Inscripcions dinar

INSCRIPCIONS AL DIA MUNDIAL EN AQUEST ENLLAÇ

 

Us heu d’inscriure tant si dineu menú com si us porteu el vostre dinar.

Els tíquets del dinar tenen un cost de 12 euros, que hauran d’abonar-se al compte: 2100-0852-07-0200467068 (“La Caixa”), incloent la següent informació:

Concepte: DMSM (Nom entitat) (Número de tiquets)

Menú: amanida, cassola de tros, postres (fruita, gelat, torrons i café) i beguda (12 euros)
El dinar es la mateixa Seu Vella de Lleida.

A continuació, envieu el comprovant d’ingrés escanejat a l’atenció de Maria Garrido, a la següent adreça mgarrido@federacio.salutmental.org

La data límit d’inscripció és el divendres 30 de setembre. HEU DE FER LA INSCRIPCIÓ TANT SI COMPREU TIQUET DINAR COM SI NO.

Recordeu que una vegada feta la inscripció per la compra de tiquets, si voleu ampliar el número de places haureu de fer una nova inscripció.

Les persones que decideixin portar-se el seu propi menjar tindran taules al mateix espai on es farà el dinar, i aigua facilitada per l’organització. Des de l’organització, preguem a les persones que vinguin i no comprin el tíquet del dinar facin igualment la inscripció.

RECOLLIDA DE TIQUETS: Els podeu passar a buscar per la Federació Salut Mental Catalunya, al carrer Nou de Sant Francesc, 42, local, 08002 Barcelona. En cas de que no podeu venir-los a recollir, poseu-vos en contacte amb Maria Garrido al correu mgarrido@federacio.salutmental.org o al telèfon 93 595 82 25

 

Més informació sobre altres aspectes del Dia Mundial en els menús inferiors.