Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Esport i salut

La pràctica de l’esport contribueix a augmentar el benestar físic, emocional i social de les persones que el practiquen. El beneficis que comporta l’esport són molts, alguns relacionats amb la salut física, d’altres amb la salut mental i per últim, també hem de destacar grans beneficis socials ja que l’esport permet obrir espais de relació i comunicació entre els participants i amb la societat en general.

El Programa Esport i Salut té la finalitat de promocionar la salut i la inclusió comunitària mitjançant l’activitat esportiva per a persones amb trastorn mental, tot generant oportunitats perquè els serveis comunitaris de salut mental entrin en contacte amb la comunitat que els envolta.

El els últims anys s’ha decidit impulsar la constitució d’una Secció Esportiva, que dintre de la seva estructura permeti estructurar, organitzar, desenvolupar i concretar les línies de treball del Programa Esport i Salut.

      
(Torneig de Bàsquet inclusiu 3×3)                                                       (Lliga de futbol sala dels Clubs socials)

 Amb el suport de:

barcelonaesportinclou_logo LogoAjuntamentComunicacioFlotant2013 diputacioBCN_logo

 

 Barcelona Esport Inclou - Ajuntament de Barcelona - Diputació de Barcelona

Fundació Antoni Serra Santamans (programa tennis)