Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Col·labora

Com pots col·laborar si ets particular

Fes-te activista per la salut mental i ajuda’ns a difondre el nostre missatge:

Si vols col·laborar en la millora de la salut mental a Catalunya, t’obrim les portes per invertir el teu temps i coneixements:

  • realitzant fotos i vídeos dels nostres actes
  • oferint-nos assessorament per millorar la nostra pàgina web i comunicació i imatge corporativa
  • col·laborant en tasques de gestió i del dia a dia de la nostra Federació
  • i en tot allò que creguis que ens pot ajudar en la nostra feina

Si vols col·laborar amb la salut mental a Catalunya posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari.

Com pots col·laborar si ets una empresa

Convenis 

Des de la Federació Salut Mental Catalunya t’oferim un conjunt de projectes i activitats perquè escullis la que millor s’adapta als valors de la teva empresa.  Els convenis de col·laboració són flexibles, poden ser anuals o plurianuals.

El conveni de col·laboració amb nosaltres t’ofereix també uns beneficis fiscals adicionals. El conveni empresarial per activitats d’interès general, la quantitat donada es considera una despesa deduïble de la base imposable de l’Impost de Societats, sense límit de quantitat. Les quantitats corresponents al període impositiu no deduïdes poden aplicar-se en les liquidacions dels períodes impositius que concloguin en els 18 anys immediats i successius. És una activitat no subjecta a IVA i permet la comunicació de l’acord.

Patrocinis

Patrocinar algun dels nostres projectes o activitats és ajudar a millorar les condicions de vida de les persones amb problemes de salut mental i de les seves famílies. Fer esport, sortir d’excursió o anar de vacances, escoltar, orientar i assessorar a les famílies… les opcions són moltes. Troba la que millor encaixi amb la missió i valors de la teva empresa i ajuda’ns a normalitzar la vida de les persones que viuen una experiència de salut mental i a facilitar la seva inclussió social.

Cessió de productes / serveis

La donació en espècies permet a la nostra federació estalviar costos i poder destinar més recursos als projectes que portem a terme per millorar la vida de les persones amb trastorn mental i la de les seves famílies. Les formes de col·laboració incluen assessorament (jurídic, tecnològic…), formació de treballadors, cessió d’espais publicitaris o d’instal·lacions, etc.

Per a més informació:

Pots fer-ho posant-he en contacte amb: Gemma Marcet (gmarcet@federacio.salutmental.org / 690 903 021 / 932 721 451).