Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Inscripcions

Omplir el formulari d’inscripció en aquest enllaç.

Inscripció Dia Mundial de la Salut Mental 2019

 

Cal que feu la inscripció, tant si voleu comprar el tiquet del menú (10 euros) com si porteu el vostre dinar. Si veniu sense dinar respongueu també si vindreu per la previsió de l’aforament de l’aparcament.

Menú: amanida verda, arròs de muntanya, pa, aigua i vi, coca o fruita, cafè (10 euros)

LA DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ I PAGAMENT ÉS DIVENDRES 4 D’OCTUBRE.

HEU DE FER LA INSCRIPCIÓ TANT SI COMPREU TIQUET DINAR COM SI NO.

Recordeu que una vegada feta la inscripció per a la compra de tiquets, si voleu ampliar el nombre de places haureu de fer una nova inscripció.

Les persones que decideixin portar el seu propi menjar disposaran d’espai a taula on es farà el dinar, i aigua facilitada per l’organització. Des de l’organització, preguem a les persones que vinguin i no comprin el tiquet del dinar que facin igualment la inscripció per poder-los garantir l’espai del dinar.

RECOLLIDA DE TIQUETS: Els podeu passar a buscar per la Federació Salut Mental Catalunya, al carrer Nou de Sant Francesc, 42, local, 08002 Barcelona. En cas de que no pugueu venir-los a recollir, poseu-vos en contacte amb Conxi Romera al correu cromera@federacio.salutmental.org o al telèfon 93 272 14 51, per recollir-los el mateix dia 12 a Sort.

Moltes gràcies i fins dissabte 12 d’octubre a Sort!