Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
15 set

Traços ferèstecs, exposició de pintures a Casa Piera

expo-piera

El fil conductor d’aquesta exposició és la necessitat constant i inherent en cada un dels artistes d’una recerca estètica nova que part de la innocència i l’atreviment.

La innocència aquí no és pueril, no sorgeix del desconeixement de la realitat, sinó d’una activa posició cap a una creació estètica que emani d’un món mental personalment creat.

L’atreviment és la gosadia del desvergonyiment pel desig de crear per sobre de les normes.

Aquí, on l’aventura condueix a variats estats emocionals sorgits de la immersió en un hàbitat selvàtic imaginari i juntament amb un estat de vigília permanent, desitgen enfrontar-se a la sorpresa.

L’inesperat porta a plasmar traços i rastres que donen a conèixer noves interpretacions d’una realitat. La convergència de situacions de característiques similars produeix variats resultats, bé d’encert o bé de desconcert i tots dos poden ser accidentals o intencionats.

Aquestes obres podrien situar-se en diferents moviments artístics i corrents estètiques com, l’Art Brut, Fauvisme, Expressionisme,  Collage … Independentment de la seva etiqueta coincideixen que tracten d’indagar en el món del desconegut.

Els mitjans i les tècniques d’aquests treballs són les característiques diferenciadores que personalitzen el treball de cada artista, de l’individu i de les seves inquietuds, del moment i de la seva expressió, de la seva història i del seu esdevenir.

Destaquem la importància de Casa Piera per la seva aportació i impuls a la cultura i expressem l’agraïment per poder presentar aquesta exhibició a la Sala L’Espai d’Art Casa Piera.

Expo Piera
Data
15 setembre 2017
Lloc
Casa Piera – Barcelona
Adreça
Pintor Fortuny, 21