Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
1 mar

Sortida Respir a Coma-ruga amb la Fundació Salut Mental Catalunya

respir_comaruga

El Programa Respir, creat al 2004 per la Fundació Salut Mental Catalunya, ofereix sortides per a persones amb trastorn mental server (Respir Sortides), pels seus familiars i cuidadors (Respir Salut) i per persones joves amb problemes de salut mental (Respir Joves). Les sortides són un espai de descans, salut i benestar, que fomenta activitats d’oci i natura i permet alleugerir les relacions i la dependència entre les persones amb trastorn mental sever i els familiars que fan de cuidadors.

Les inscripcions de les primeres sortides Respir del 2019 són les d’hivern. El preu és de 90 euros:

COMA-RUGA. Anem de Carnestoltes!

1 al 3 de març 2019

Ens allotjarem a l’alberg de Coma-ruga, situat a un indret tranquil envoltat d’un bonic entorn natural i molt a prop del passeig marítim.

Visitarem Torredembarra per gaudir del Carnestoltes a través dels actes programats, que omplen els carrers de música, disfresses i diversió.

A la nit agafarem el tren per anar a Calafell per veure la Gran Rua de Carnaval, que acaba a altes hores de la matinada!

Aquesta serà una sortida amb moviment i molta activitat!

Allotjament: alberg Santa Mª del Mar.
Característiques de la sortida: Dificultat ALTA. Aquesta és una sortida amb molta activitat. La distància entre l’estació de tren i l’alberg és de, aproximadament, 20 minuts (recorregut que realitzarem diverses vegades al dia).
En aquesta sortida, serà necessari sortir a la nit per veure la Gran Rua de Carnaval. Tot el grup ens traslladarem a Calafell per veure la Rua, que comença a les 23 hores i finalitza al voltant de les 2:30 h. de la matinada!

Reunió informativa: Dimecres 27 febrer 16h

comaruga

Data
1 març 2019
Lloc
Coma-ruga
Adreça
Av. Palfuriana, 104