Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
22 abr

Sant Jordi, llegenda i cultura sense estigmes, amb les Germanes Hospitalàries

sant jordi 2017

Des de la Comissió d’Accions Solidàries i Cooperació Social de l’Hospital Mare de Déu de la Mercè, que té entre els seus objectius la lluita contra l’estigma en salut mental, ens plau convidar-vos a la Jornada de convivència i celebració que el nostre Centre ha organitzat el proper 22 d’abril de 2017 dintre dels actes festius de la Diada de Sant Jordi.

L’objectiu principal d’aquesta Jornada és promoure la integració i la convivència entre persones que pateixen una malaltia mental, les seves famílies, associacions, els professionals que els atenen i els seus familiars, veïns i resta de la Comunitat.

Creiem que és important generar espais d’aquestes característiques en els que hi hagi una gran participació per a que entre tots aconseguim l’objectiu d’aquesta fita,  que és la integració de les persones que pateixen o han patit una malaltia mental al llarg de la seva vida dins d’una societat que no els discrimini.

Adjunt trobareu el Programa d’Actes d’aquesta Jornada que esperem sigui del vostre interès i puguem comptar així amb la vostra presència.

Us preguem confirmeu la vostra assistència i acompanyants abans del proper 18 d’Abril al correu electrònic eescot.merced@hospitalarias.es.

santjordi-germanes
Data
22 abril 2017, 10:00 am
Lloc
Germanes Hospitalàries (BCN)
Adreça
Passeig Universal, 34-44. 08042