Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
6 oct

“Salut mental: a la comunitat i a la feina”, Dia Mundial 2018

girona agenda

Més informació del Dia Mundial de la Salut Mental 2018

Girona serà el dissabte 6 d’octubre la capital catalana de la salut mental 2018. Amb el lema “Salut Mental, a la comunitat i a la feina”, la ciutat acollirà l’acte central del Dia Mundial de la Salut Mental a Catalunya, un esdeveniment festiu i reivindicatiu organitzat per la Federació Salut Mental Catalunya i l’Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques, amb el suport de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), la Fundació Drissa i la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines.

El Dia Mundial 2018 a Girona arriba després de la suspensió de la celebració que s’havia de fer en la ciutat al 2017, arran dels fets succeïts ahir 1 d’octure de 2017  a Catalunya i atesa la situació d’excepcionalitat que vivia el país. Les entitats organitzadores van decidir suspendre tots els actes programats per valorar més endavant la possibilitat de recuperar l’acte del Dia Mundial al 2018.

El 6 d’octubre, doncs, la plaça Salvador Espriu serà testimoni d’un dia festiu, per compartir, celebrar i també reivindicar, per això creiem oportú que sigui un dia en què tothom se senti content, amb la força i il·lusió necessàries.

El Dia Mundial manté el mateix lema “Salut Mental, a la comunitat i a la feina” i el programa d’actes previstos pel 2017.

Us anirem informant.

Data
6 octubre 2018
Lloc
Girona
Adreça
Diferents espais i dies