Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
24 abr

“Millors Dies – Un taller per a la recuperació en Salut Mental”, amb Criag Lewis

Craig  February 2019

Craig Lewis agraeix totes i cadascuna de les experiències que ha viscut, i que l’han portat a aquest precís moment. Després de superar els reptes del seu passat, comparteix les seves experiències, coneixement i lliçons apreses, amb totes aquelles persones que vulguin escoltar-lo. Aquest és un viatge en curs i Craig, com tots nosaltres, està recorrent el camí. L’elecció de viure una vida plena de gratitud, pau, amor, amabilitat, espiritualitat, responsabilitat, perdó i acceptació facilita l’alliberament de Craig.

Com a autor de “Millors Dies – Un taller per a la recuperació en Salut Mental”, Craig està actualment viatjant per tot el món amb l’objectiu de tenir un impacte positiu i guaridor en la vida dels altres i continuar construint la seva vida, sobre els fonaments de la recuperació i l’espiritualitat.

El taller Millors Dies vol ser una ajuda que ens permeti aprofitar i beneficiar-nos del coneixement innat i per experiència pròpia que existeix en cadascun de nosaltres. La vida és sens dubte a vegades un repte, i la realitat és que tots sofrim i sabem què signifiquen la lluita, el dolor i el malestar. No obstant això, és la nostra decisió com manegem i ens enfrontem al que la vida ens ofereix.

Aquest taller altament participatiu promou amb entusiasme el concepte de que ser responsables de les nostres paraules i accions és fonamental, perquè puguem viure una vida feliç, saludable i satisfactòria. Sens dubte, l’experiència pròpia, l’examen dels nostres pensaments i accions, i l’elecció intencionada de fer passos cap endavant, identificats i orientats a la pràctica, dóna com a resultat Millors Dies.

Craig Lewis, de Salem, DT., és un expert per experiència pròpia, un supervivent de la psiquiatria i un apassionat agent de canvi, així com el creador del taller Better Days.

Aquest taller té una durada aproximada de 3 hores i està organitzat per la Federació Salut Mental Catalunya, en el marc del seu projecte Amb Experiència Pròpia.

Inscripcions en aquest enllaç

Craig Lewis “Millors Dies – Un taller per a la recuperació en Salut Mental”

taller craig lewis (2)
Data
24 abril 2019, 3:00 pm
Lloc
Col·lectiu Ronda – Barcelona
Adreça
Sant Pere Més Alt, 59