Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
11 jun

La Festa del Bàsquet Inclusiu arriba a la 5a edició al Parc de l’Espanya Industrial

basquet salut mental

El Torneig 3×3 és una iniciativa de la Federació Salut Mental Catalunya (SMC), en col·laboració amb altres entitats del món de la salut mental, on participen equips formats per persones membres de la xarxa de serveis de salut mental de Catalunya i per persones que no estan vinculades al món de la salut mental, amb la finalitat de generar un espai inclusiu i de contacte social.

La Festa del Bàsquet Inclusiu arriba a la 5a edició i ho farà el dissabte 11 de juny (09:00-14:00 hores) al Parc de l’Espanya Industrial del barri de Sants de Barcelona, que agafa el relleu de l’Arc de Triomf, on es van fer les dues darreres edicions. El torneig forma part del Programa Esport i Salut de la Federació SMC, on també es fan activitats de futbol sala o tennis, sempre amb l’objectiu de promoure el benestar físic, emocional i social de les persones que practiquen l’esport.

El Torneig 3×3 està obert, sense distinció, a persones amb i sense problemes de salut mental, i fomenta així la inclusió social de les persones amb trastorn, alhora que sensibilitza sobre salut mental i els beneficis de la pràctica esportiva. Poden participar equips formats per qualsevol persona major de 14 anys.

Una selecció dels jugadors participant faran una exhibició final contra el veterans del Barça, que torna a col·laborar amb la nostra iniciativa. Els veterans que vindran són: Roger Esteller, José Luis Galilea, Manolo Torralba, Miguel Ángel Cruz i Toni Julián.

 

basket
Data
11 juny 2016
Lloc
Parc Espanya Industrial (BCN)
Adreça
Parc Espanya Industrial