Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
13 oct

“Fuig, Bèstia”, conte sobre la tristor per a infants de 4 a 8 anys amb Mon Mas

conte salut mental

Foto: Luis Ros

La Federació Salut Mental Catalunya, en col·laboració amb les narradores Mon Mas i Sherezade Bardají, portat a terme el programa de narració en salut mental, que ha fet 16 sessions a biblioteques de Catalunya al 2016 amb el contacontes del “Fuig, Bèstia“, una història que abordaba la temàtica de la depressió des de la visió d’una petita princesa, la Dolça.

Es tracta de la primera sessió de narració oral  creada dintre del projecte Narracions per a la salut. Aquesta sessió és una adaptació lliure d’un conte de la Paulina Vergés De Echenique anomenat Sa Dragonera editat per Sirpus.

En algunes d’aquestes sessions es va fer una activitat-taller posterior per sensibilitzar els infants i les seves famílies, amb la participació d’associacions i entitats de salut mental del territori.

El “Fuig, Bèstia” va destinat a infants de 4 a 8 anys, i les 16 sessions fetes durant el 2016 han arribat a més de 370 nens i nenes, a banda dels seus familiars i acompanyants.

Aquest projecte neix arran de la col·laboració entre la Federació Salut Mental Catalunya, la narradora Mon Mas i la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall. També compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Data
13 octubre 2017, 6:00 pm
Lloc
Biblioteca de Gironella
Adreça
Avda. Països Catalans, 1