Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
5 mai

Exposició de pintura dels artistes de l’associació Salut Mental Catalunya Anoia

Expo aidar

Els artistes de Salut Mental Catalunya Anoia (SMC Anoia) exposen al Teatre de l’Aurora tot un conjunt d’obres pictòriques que volen compartir amb tothom. Es tracta de pintures sobre tela que han elaborat durant les classes de l’activitat de Happening, impartides dins el Club Social Aidar. En aquest taller cada dijous al matí fomenten la seva creativitat i expressen tot allò que necessiten dir, essent una teràpia artística.

Quan es pot veure?

L’exposició estarà oberta des del 9/02/18  fins a finals del mes de maig. Es pot visitar els dies en què hi ha representació teatral, des de una hora abans.

Troba l’horari aquí. 

 

Inauguració

Divendres 9 de febrer a les 19h al Teatre de l’Aurora,
(Carrer de l’Aurora, 80, 08700 Igualada).

Més sobre SMC Anoia

És una entitat sense afany de lucre que va néixer l’any 1998, quan un grup de familiars de persones amb problemes de salut mental, es van unir per treballar en pro de la millora de la integració de les persones afectades i dels seus familiars. Els mou el propòsit d’orientar i donar suport a les famílies que, davant la malaltia mental, es troben aïllades , confoses i amb una gran necessitat d’informació. La nostra Seu està situada, a l’edifici Espai Salut, Plaça Espanya, nº8, Igualada. Telf. 93.801.90.58

aidart

Data
5 maig 2018, 7:00 pm
Lloc
Teatre del Principal (Igualada)
Adreça
Carrer de l’Aurora, 80