Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
13 set

Dansa sense etiquetes amb l’associació Cuida la vida

biodanza

DANSANT SENSE ETIQUETES és un projecte de l’associació Cuida la vida, que amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, pretén contribuir a la lluita contra la discriminació i l’estigma en salut mental.

VOLS PARTICIPAR-HI?

VINE A CONÈIXER EL PROJECTE
Sessions informatives vivencials dijous 7 i 14 de setembre de 18,30 a 20.30h a la sala Athanor,
Si estàs interessat/da fes la teva inscripció omplint el següent formulari:

https://goo.gl/fw1APB. Ens posarem en contacte amb tu.

Et proposem:
a.) participar en tallers de Biodanza, setmanals, els dijous de 18.30 a 20.30h a la sala Athanor. Tots els dijous del 21 de setembre fins el 21 de desembre, i
b.) i a més a més, formar part d’un grup de creació d’un espectacle de sensibilització sobre salut mental

Dijous 7 de setembre de 18.30 a 20.30
Sala Athanor
C. Secretari Coloma, 4
L4 Joanic
Aportació mensual: 20 euros (o 5 per les persones vinculades a l’Associació Emilia, Arapdis, Arep, Club social del barri de Gràcia i a Activament i altres entitats colaboradores).

QUÈ ÉS LA BIODANZA?
La BIODANZA és un sistema que treballa amb la música, el moviment, les emocions i el grup, afavorint l’expressió saludable a nivell corporal, emocional i existencial.

QUI SOM?
CUIDA LA VIDA està formada per un equip de professionals amb experiència i formació en disciplines com la psicologia, l’educació i l’art que compartim com a eina la Biodanza. El propòsit d’aquesta associació és facilitar espais de salut i el creixement psicosocial.

Alba Alvarez. Psicòloga especialitzada en clínica, psicoterapeuta Gestalt i diplomada com a Dansa moviment terapeuta. Facilitadora de biodanza formada a l’Escola de Rolando Toro de Barcelona.
Isabela Marin. Psicóloga, facilitadora de biodanza, terapeuta sistémica i dansa terapeuta amb experiència amb més de 10 anys en procesos d’acompañament comunitari i psicoterapia grupal i individual. Actualmente en procés de formació en Osho Humaniversity.

Més informació: https://associaciocuidalavida.wordpress.com/
afb.cuidalavida@gmail.com
679612853

Data
13 setembre 2017
Lloc
Sala Athanor Barcelona
Adreça
Secretari Coloma, 4