Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
16 nov

Creativitat i salut mental: 2a edició de l’exposició col·lectiva a Tàrrega

"Creativitat i salut mental". Mostra itinerant a les Terres de Lleida.

"Creativitat i salut mental". Mostra itinerant a les Terres de Lleida.

Des de Salut Mental Catalunya-Terres de Lleida us convidem a l’exposició col·lectiva itinerant anomenada “Creativitat i Salut Mental. Segona edició”, que s’inaugurarà el pròxim dia 3 de novembre a les 20.00 h a la Sala Marsà de Tàrrega , amb representació del Consell Comarcal de l’Urgell i de Salut Mental Catalunya. Terres de Lleida. Coordinadora d’entitats de salut mental i addiccions i l’Associació de Salut Mental Ondara Sió.

El projecte Creativitat i Salut Mental es va iniciar l’any 2015 a les Terres de Lleida. I aquest 2017 i s’ha  presentat  la Segona Edició, amb cinc nous artistes.

Aquest projecte es basa en diferents tipus d’art, com són la narrativa, la poesia, la fotografia, la pintura i l’escultura sent totes les obres realitzades per persones afectades per un problema de salut mental. Totes les exposicions aniran acompanyades d’una conferència sobre temes relacionats amb la salut mental.

A les 19.00 es realitzarà una conferència anomenada: “Entenent la depressió” a càrrec de Antoni Gata, llicenciat en psicologia i especialitzat en ansietat i depressió.

“Un millor coneixement de la salut mental i dels recursos del territori, pot ajudar a l’hora de vèncer els prejudicis i l’estigma social, i assolir una vida més lliure i autònoma, i unes relacions socials més satisfactòries”.

expo-tarrega-2017
Data
16 novembre 2017
Lloc
Sala Marsà (Tàrrega)
Adreça
carrer Les Piques