Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
15 oct

Caminada solidària amb les persones amb autisme amb la Fundació Tallers

caminada-tallers

“Aquest any Fundació Tallers organitza la segona edició de “Camina amb Fundació Tallers”, una caminada solidària que es celebrarà a Sta. Coloma de Gramenet el proper diumenge 15 d’octubre.

Aquesta vegada hem volgut que l’aportació solidària dels participants sigui en benefici de les persones amb autisme de la ciutat.

El projecte “ Camina amb Fundació Tallers per l’Autisme”, a part d’una clara voluntat de sensibilitzar a la societat sobre les persones amb Trastorn d’Espectre Autista, té una finalitat més concreta que és acompanyar a les persones joves amb TEA al pas a la vida adulta. A Fundació Tallers les persones s’incorporen a partir dels 16 anys, i cada vegada s’estan incorporant més persones amb TEA que en l’etapa escolar han rebut un suport molt individualitzat.

Amb els beneficis de la Caminada volem desenvolupar un projecte que permeti:

- Adequar espais de Fundació Tallers a l’atenció de les persones amb TEA, i obrir-los a les altres entitats de l’entorn que treballeu amb persones amb TEA (recentment hem iniciat una col·laboració de compartir espais amb l’entitat Rialles, dins el marc del projecte Xela)

- Realitzar una formació especialitzada en TEA a l’equip de professionals de Fundació Tallers, i oberta a les entitats amb qui col·laborem.

- Realitzar una jornada de reflexió i taula rodona amb totes les entitats que treballem amb TEA a la ciutat de Sta. Coloma per a analitzar necessitats comunes i establir col·laboracions.

caminada-programa
Data
15 octubre 2017, 9:00 am
Lloc
Plaça de la Vila – Santa Coloma
Adreça
Plaça de la Vila