Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
25 abr

VII Jornada sobre Trastorn Límit de la Personalitat (TLP) organitzada pel Grup-TLP Barcelona

Grup TLP Barcelona

Organitzada pel Grup-TLP Barcelona amb el títol  ”Afrontar situacions conflictives a través de la Psicoteràpia basada en la Mentalització”, la ponència anirà a càrrec del Dr. Efraín Bleiberg. La Jornada serà el 25 d’abril de 2019 i tindrà lloc a l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna.

En aquesta ocasió es revisaran els principals avenços en la Psicoteràpia basada en la Mentalització (MBT) així com l’aplicació de la mentalització i la confiança epistèmica en el tractament de parelles.

Què és la mentalització?
La psicoteràpia basada en la mentalització (MBT) és una de les teràpies de major eficàcia en el tractament dels trastorns de la personalitat.
L’efectivitat de la MBT ha estat demostrada a través d’investigacions empíriques. Originalment desenvolupada pels Drs. Peter Fonagy i Anthony Bateman, la MBT ha estat adaptada amb èxit per al tractament d’adolescents amb trastorns borderline. També per a problemes d’autoagressió, abús de drogues, trastorns d’alimentació i per al tractament de famílies i parelles, entre altres aplicacions.

Objectius de la Jornada

  • Entendre els avenços en la investigació de l’afecció, la mentalització i la confiança epistèmica.
  • Revisar l’aplicació d’avenços científics per a la comprensió i tractament dels efectes del trauma i dels trastorns narcisistes.
  • Aplicar la mentalització i la confiança epistèmica al tractament de parelles.

Programa i inscripcions

Data
25 abril 2019
Lloc
Auditorio Facultad Comunicación Blanquerna – Barcelona
Adreça
c/ Valldonzella, 12