Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
21 oct

Darrer dia! 3a edició de l’exposició col·lectiva “Creativitat i salut mental” a Juneda

"Creativitat i salut mental". Mostra itinerant a les Terres de Lleida.

"Creativitat i salut mental". Mostra itinerant a les Terres de Lleida.

Des de Salut Mental Catalunya-Terres de Lleida us convidem a l’exposició col·lectiva itinerant anomenada “Creativitat i Salut Mental. Tercera edició”, que s’inaugurarà el proper dia 4 d’octubre a Juneda.

El projecte Creativitat i Salut Mental es va iniciar l’any 2015 a les Terres de Lleida. I aquest 2018 es presentarà la Tercera Edició, amb la participació de deu artistes.

Aquest projecte es basa en diferents tipus d’art, com són la narrativa, la poesia, l’animació digital, la música, la pintura i l’escultura sent totes les obres realitzades per persones afectades per un problema de salut mental. Totes les exposicions aniran acompanyades d’una conferència.

A les 19:00 es realitzarà una conferència anomenada: ”El poder de l’art” a mans de Mª Lluïsa Puig Romero, tallerista i escultora.

“Un millor coneixement de la salut mental i dels recursos del territori, pot ajudar a l’hora de vèncer els prejudicis i l’estigma social, i assolir una vida més lliure i autònoma, i unes relacions socials més satisfactòries”.

juneda
Data
21 octubre 2018, 3:00 pm
Lloc
Juneda. Edifici Complex Cultural.
Adreça
Carrer Roger de Llúria, 13