Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots
24 mar

10a edició del “Cinema per a tothom” amb Aprenem

corgi

La intenció és oferir una activitat de cinema en família oberta a tothom però amb una sensibilitat específica a les necessitats de les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista. Una sessió pensada perquè hi hagi un ambient  segur i  les activitats s’anticipin als nens i nens amb autisme, un dels aspectes clau per garantir la seva tranquil·litat.

Com ho farem:
·  Tindrem llum d’ambient durant la sessió.
·  No tindrem anuncis.
·  El volum serà més baix.
·  L’únic que no podrem fer és shhh!!!.
·  Podrem aixecar-nos i caminar, però si el nen/a vol sortir de la sessió es trobarà els nostres monitors a fora i podrà fer activitats que l’enriqueixin (basades en l’argument o títol de la pel·lícula) i alhora els pares i/o germans podreu seguir gaudint de la pel·lícula.

aprenem cinema

En aquesta edició la pel·lícula en català serà: CORGI, LES MASCOTES DE LA REINA, on Rex, el protagonista i la mascota de la Reina Isabel II d’Anglaterra, viurà un munt d’aventures.

Preu de les entrades: Cada soci tindrà dret a un màxim de quatre entrades: dues entrades gratuïtes i dues entrades a 3€ cada una. La resta d’entrades tindran el preu de 5€.

Reserva de les entrades: Les entrades les podeu reservar clicant AQUI per accedir al formulari de reserves, o bé a través del correu electrònic: info.aprenem@gmail.com

Recollida de les entrades: s’han de recollir i pagar el mateix dia de la sessió a partir de les 11.15h al mateix vestíbul del cinema.  

I per últim, agrair la col·laboració de Filmax que fan possible les sessions de cinema per a tothom.

Data
24 març 2019, 12:00 pm
Lloc
Centre Comercial Gran Via 2 – Hospitalet
Adreça
Avinguda Gran Via, 75