Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Lamentem la mort de l’expresidenta de la Federació SMC Margarita Serrat

margarita serrat

Ens hem assabentat de la trista notícia del traspàs de Margarita Serrat, qui va presidir la nostra Federació Salut Mental Catalunya, l’aleshores FECAFAMM. En nom de la junta de la Federació, l’equip de treball i tot el col·lectiu que representem volem fer arribar unes paraules de condol amb la intenció que, en aquests moments difícils i excepcionalment complicats, tots els amics i amigues de la Margarita pugueu sentir-se més acompanyats. A tots i totes, sens dubte, ens consolarà el llegat que deixa i la feina feta des de la seva lluita durant tant i tants anys per la millora de l’atenció a les persones amb problemes de salut mental al nostre país.

Margarita Serrat, que va cedir la presidència del Federació a Xavier Trabado al 2005, també va presidir la Fundació Privada Dau. Com a homenatge volem compartir amb vosaltres dos records per la Margarita: la imatge de quan va recollir la placa Macià en reconeixement a la tasca de la Federació, i la seva darrera carta com a presidenta en la Memòria de l’entitat del 2005.

margarita serrat placa
carta memoria