Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Ja es poden consultar las “Buenas Prácticas en Salud mental” en el web de la Confederación SME

buenas practicas

La Confederación Salud Mental España va posar en marxa al 2018 el projecte de Buenas Prácticas en Salud Mental amb l’objectiu de donar a conéixer les iniciatives de les associacions de salut mental de les seves Federacions que millor contribueixen a la lluita contra l’estigma, la participació i la gestió i promoció de la qualitat del nostre moviment associatiu. Les 33 iniciatives premiades fins al 2019 es poden consultar ja en el web, entre les quals les de les entitats de la Federació SMC:

L’Activa’t és una altre dels projectes de la Federació SMC distinguits com a bona pràctica al 2019, i estarà properament al web de SME. Mireu la notícia del premi en aquest enllaç.