Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

La Federació SMC busca familiars per crear materials formatius en salut mental infantojuvenil

materials infantojuvenil

La Federació Salut Mental Catalunya (SMC) ha posat en marxa el projecte d’Elaboració de materials formatius per familiars i professionals d’infants i joves amb problemàtica de salut mental. L’objectiu és millorar l’atenció en l’àmbit de la salut mental d’infants i joves a través de la formació dels seus familiars, educadors i altres professionals que els acompanyen. Per aquest motiu, volem disposar de materials que ajudin a abordar les situacions més difícils.

El proper pas del projecte és la creació d’un Grup Focal de familiars per recollir l’experiència dels familiars en relació a les situacions en les que es troben a l’hora d’acompanyar un infant o jove atès a serveis de salut mental, sobre aspectes clau com:

  • la intervenció i el treball col·laboratiu,
  • el trencament dels procesos de socialització,
  • les autolesions,
  • el maneig de situacions de tensió i conflicte…

El Grup Focal es reunirà el dia 19 de setembre 17h a 19h a Barcelona ciutat (en una ubicació encara per confirmar). Si ets familiar d’un infant, adolescent o adult jove amb problemàtica de salut mental (de fins a 30 anys que hagi estat atès a la xarxa de salut mental infant-jouvenil anteriorment) i estàs interessat en participar, posa’t en contacte amb:

Recollirem un llistat de les persones interessades i confirmarem la vostra participació un cop tinguem el grup tancat.