Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

La Confederació trasllada al Síndic els riscos de la dècada perduda

La Confederació_logo

L’infrafinançament de la xarxa pública de serveis socials i d’atenció a les persones dels darrers deu anys ha derivat en una situació crítica per a les entitats socials, les professionals del sector i les persones destinatàries dels serveis. Així ho ha fet saber avui una delegació de membres de la Junta Directiva de La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, AMMFEINA SMC entre elles, al Síndic de Greuges de Catalunya.

“Ens hi juguem la cohesió social del país perquè estem parlant de l’atenció a les persones vulnerables. No hem d’oblidar que estem parlant d’uns serveis que són de responsabilitat pública i que conformen un dels pilars bàsics del nostre sistema de protecció i provisió de drets universals, juntament amb la salut i l’educació”, ha afirmat Joan Segarra, president de La Confederació durant la reunió.

La Sindicatura de Greuges de Catalunya s’ha posat a disposició de La Confederació per seguir aprofundint i establir les sinèrgies necessàries per assegurar el compliment dels drets socials de la ciutadania. En aquesta línia, s’ha obert una via de treball conjunt i ambdues institucions s’han emplaçat a una nova trobada després de l’estiu.

 

Més informació: 

Nota de Premsa de La Confederació