Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

AMMFEINA SMC s’integra a la Junta Directiva de La Confederació

AMMFEINA SMC s'integra en la Junta Directiva de La Confederació.

AMMFEINA SMC és des d’avui i durant els propers quatre anys membre de la Junta Directiva de La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya. Aquest matí la seva Junta Directiva i les entitats sòcies, reunides en Assemblea General, han reelegit per unanimitat Joan Segarra com a president, la candidatura que recolzava AMMFEINA SMC.

AMMFEINA SMC serà, per tant, una de les 13 entitats presents en els òrgans de governt de La Confederació, només un any després d’haver-se adherit a aquesta. Ho fa com a vocal i a través del seu president, Francisco Villegas.

 

Reunió amb el president i el Síndic de Greuges

La primera acció de la nova Junta Directiva de La Confederació serà demanar urgentment una trobada amb el president de la Generalitat de Catalunya per exigir una resposta a la delicada situació que viu el sector social. Les entitats que presten serveis públics d’atenció a les persones reclamen el reconeixement que els pertoca com a pilar de l’Estat de Benestar al costat de salut i educació.

A més, se sol·licitarà una reunió amb el Síndic de Greuges per abordar els efectes de la situació actual en el compliment dels drets individuals i socials de les persones.

 

Més informació: 

Nota de Premsa de La Confederació