Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

El videofòrum “Veus com la teva” porta les vivències en salut mental a la Biblioteca Central d’Igualada

veus igualada 1

La Biblioteca Central d’Igualada va acollir el passat 9 de maig el videofòrum i debat obert “Veus com la teva, en el que van participar una trentena de persones, entre les quals hi havia estudiants d’integració social. A la sessió es van poder veure tres dels vuit vídeos de l’Activa’t:

  • Què suposa tenir un problema de salut mental?
  • Com acompanyar en salut mental?
  • Què ajuda a l’entorn?

L’acte va incloure la presentació de l’Espai Situa’t Catalunya Central-Anoia com a espai d’assessorament i informació obert a la ciutadania a càrrec de la seva responsable Elisabet Pérez. També es va presentar la tasca a territori de l’associació SMC Anoia, a càrrec de la coordinadora del seu Club Social, Mercè Garcia.

El passi dels tres vídeos de “Veus com la teva” va anar acompanyat de les aportacions dels tesimonis de Sara Lubian, persona amb experiència pròpia, i Pere Gris, familiar, els dos participants del projecte  Activa’t.

L’acte també va comptar amb la participació de Machús San Pío, directora del projecte Activa’t.

veus igualada 2 veus igualada 3