Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Relleu a la presidència d’AMMFEINA SMC

Francisco Villegas, designat el 25 abril, nou president d'AMMFEINA SMC.

Francisco Villegas, designat el 25 abril, nou president d'AMMFEINA SMC.

L’Assemblea ordinària anual d’AMMFEINA Salut Mental Catalunya va aprovar ahir, dijous 25 d’abril, el nomenament de Francisco Villegas com a nou president de l’entitat, en substitució de Marta Mateu, que posa fi a un mandat de quatre anys.

El nou president, que com a vocal ha format i ha estat membre actiu de la Junta Directiva d’AMMFEINA SMC des del 2013, assumirà els dos anys de mandat que resten fins les properes eleccions a la Junta Directiva de l’Associació (2021).

Villegas, psicòlec clínic especialista de formació i actual Cap de Serveis de l’Àrea de Rehabilitació Psicosocial del Grup CHM Salut Mental, és també membre del Consell Assessor del Pla de Salut Mental i Addiccions i Vicepresident de la Federación Española de Asociaciones de Rehabilitación Psicosocial.

 

Marta Mateu es manté en la Junta Directiva

Marta Mateu, qui deixa el càrrec després d’un mandat de 4 anys en què AMMFEINA SMC ha anat creixent i guanyant força en representativitat i pes, es mantindrà com a membre de la Junta en qualitat de vocal.

El vicepresident de l’Associació, Enric Cardús, va voler agrair públicament la tasca duta a terme aquests anys perquè, va dir, “no ha estat fàcil assumir la funció en aquests anys”.