Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

El guanyador del concurs de la felicitació de Nadal “Mou-te per la salut mental” es coneixerà dilluns

portada-diseny

La Federació Salut Mental Catalunya i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han convocat un concurs per escollir una felicitació de Nadal per a aquest 2018, en el marc de la campanya “Mou-te per la salut mental”, la causa solidària escollida pel col·lectiu de treballadors de TMB. La prevenció en salut mental, la lluita contra l’estigma, el model d’atenció comunitària, l’apoderament, la recuperació i el col·lectiu d’infants i joves han estat els eixos de les diverses propostes que van fer visible la tria solidària del col·lectiu professional de TMB.

El veredicte s’havia de conéixer aquest divendres 7 de desembre però ham deicidit ampliar el termini de temps per valorar les obres presentades i comunicar el guanyador per tenir més temps per valorar totes les propostes rebudes, més d’una quarentena. Volem agraïr a totes les persones i entitats que heu participat la vostra col·laboració.

Dilluns 14 de gener comunicarem el premi del concurs a través d’aquesta pàgina web i de les xarxes socials de Salut Mental Catalunya. El termini per presentar les obres a concurs va finalitzar el 3 de desembre i no es pot ampliar no rebre més propostes.

El premi

Un jurat format per cinc persones del món de la salut mental, la comunicació i l’art valoraran totes les propostes rebudes per escollir-ne una guanyadora.

Si el teu treball és l’escollit, serà la imatge de la postal de Nadal que farem servir tant TMB com la Federació Salut Mental Catalunya per desitjar unes bones festes a tothom. A més, TMB obsequiarà la persona guanyadora amb un pack per a quatre persones de productes de TMB com bitllets de Bus Turistic per a diferents dies, bitllets de Telefèric de Montjuïc i bitllets Hola Barcelona de 5 dies.