Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

TMB i Federació SMC llancen un concurs per dissenyar la postal de Nadal de la campanya “Mou-te per la salut mental”

portada-diseny

La Federació Salut Mental Catalunya i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) convoquen un concurs per escollir una felicitació de Nadal per a aquest 2018, en el marc de la campanya “Mou-te per la salut mental”, la causa solidària escollida pel col·lectiu de treballadors de TMB. La prevenció en salut mental, la lluita contra l’estigma, el model d’atenció comunitària, l’apoderament, la recuperació i el col·lectiu d’infants i joves han estat els eixos de les diverses propostes que van fer visible la tria solidària del col·lectiu professional de TMB.

 

Per què?

Ens agradaria que amb la teva creativitat ens ajudéssis a representar els valors que defensen una salut mental per a tothom, la inclusió, l’apoderament, la recuperació, la diversitat i els principis de la Convenció Internacional de les Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

El premi:

Un jurat format per cinc persones del món de la salut mental, la comunicació i l’art valoraran totes les propostes rebudes per escollir-ne una guanyadora.

Si el teu treball és l’escollit, serà la imatge de la postal de Nadal que farem servir tant TMB com la Federació Salut Mental Catalunya per desitjar unes bones festes a tothom. A més, TMB obsequiarà la persona guanyadora amb un pack per a quatre persones de productes de TMB com bitllets de Bus Turistic per a diferents dies, bitllets de Telefèric de Montjuïc i bitllets Hola Barcelona de 5 dies.

 

Requisits tècnics:

Les propostes presentades han de ser obres originals i inèdites, i no poden haver estat presentades a cap altre concurs.

La proposta de postal ha de complir el requisits següents:

  • El format de la imatge ha de ser en suport digital en format jpg o pdf, amb una resolució de 300 dpi, com a mínim, a mida real.
  • L’obra es pot fer en qualsevol estil o tècnica de dibuix, ja sigui manual o amb un programa informàtic. Per tant, si no s’han fet amb un programa informàtic, caldrà que després sigui escanejada adequadament i en la qualitat necessària per poder ser presentada en format electrònic.
  • La imatge enviada ha de ser adaptable a impressió òfset i digital per a una mida de DinA-5.
  • El jurat valorarà positivament que la proposta tingui en compte criteris d’accessibilitat i lectura fàcil, que sigui una imatge que s’entengui fàcilment, igual que el seu text, si n’hi ha.

 

Participa!

Consulta les bases del concurs per conèixer tots els requisits.

Descarrega aquí la fitxa de participació al concurs.

Envia’ns a l’adreça postal@salutmental.org les teves propostes de disseny d’acord amb els requisits tècnics, la fitxa de participació cumplimentada i signada, i les dades de contacte requerides a les bases.

Tens temps fins al dia 3 de desembre de 2018 a les 12h de la nit!

Si tens qualsevol dubte, posa’t en contacte amb nosaltres a l’adreça postal@salutmental.org.