Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Consulteu les activitats del Dia Mundial de la Salut Mental al programa Girona 2018

girona, seu del dia mundial de la salut mental 2017

Girona serà el dissabte 6 d’octubre la capital catalana de la salut mental 2018. Amb el lema “Salut Mental, a la comunitat i a la feina”, la ciutat acollirà l’acte central del Dia Mundial de la Salut Mental a Catalunya, un esdeveniment festiu i reivindicatiu organitzat per la Federació Salut Mental Catalunya i l’Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques, amb el suport de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), la Fundació Drissa i Support Fundació Tutelar Girona.

Descarregueu el díptic del Dia Mundial de la Salut Mental 2018 en pdf

 

Dia Mundial Salut Mental – Girona 2018 – díptic en pdf – versió per imprimir

 diptic girona 2018 web

diptic girona 2018 web2