Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

El projecte Activa’t presenta l’exemple d’apoderament en salut mental al Congrés WAPR

wapr 2

Madrid va acollir del 5 al 7 de juliol la celebració del XIII Congrés Mundial WAPR. Recuperació, ciutadania, drets humans. Revisant els consensos, organitzat per l’Associació Mundial de Rehabilitació Psicosocial (WAPR). El projecte Activa’t per la salut mental, de la Federació Salut Mental Catalunya, la Federació VEUS i la Generalitat de Catalunya, va ser una de las iniciatives que es van presentar.

L’Activa’t va presentar el 6 de juliol l’exemple de l’apoderament de les persones amb problemes de salut mental i de les seves famílies, i va fer un repàs als 4 anys de pilotatge del projecte pilot. La presentació va anar a càrrec de Machús San Pío, Emilio Rojo, Susana Plasencia, Edgar Vinyals i Bàrbara Mitats.

Des de la Federació SMC i l’Activa’t volem agrair a l’organització del WAPR l’oportunitat de portar l’exemple del nostre projecte al Congrés Mundial sobre rehabilitació psicosocial en salut mental.

wapr