Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

La Fundació Iluro i Bankia donen suport a la tasca per afavorir la inclusió del Club Social Tu Tries a Mataró

premi iluro1

El Club Social (CS) Tu Tries de la Fundació Salut Mental Catalunya ha estat distingit amb un dels ajuts”Acció Social 2018″ que atorguen Bankia i la Fundació Iluro per donar suport a projectes socials a la zona del Maresme. El CS Tu Tries de Mataró ha estat un dels 11 projecte escollits, dels 17 que es van presentar.

L’ajut permetrà millorar la tasca d’inclusió social que el CS Tu Tries, fundat al 2010, ofereix a les persones amb problemes de salut mental que milloren la seva recuperació i participació a la comunitat amb les activitats i programes del Club. Ingrid Donoso, coordinadora del CS Tu Tries, va recollir l’ajut i va agrair el suport per seguit amb la missió del Club.

premi iluro 2018

Més informació sobre els ajuts “Acció Social 2018″

 

 

Club Social Tu Tries de Mataró

Tel. 937 901 114 - cstutries@fundacio.salutmental.org

El Club Social Tu Tries va ser traspassat a la Fundació al mes d’abril del 2010. Feia cinc anys que estava  gestionat per l’Associació de Familiars de Malalts Mentals del Maresme (AFAMMMA), entitat que en l’actualitat es diu Salut Mental Mataró-Maresme.

El Club Social Tu Tries pot atendre fins una trentena d’usuaris i porta a terme programes d’intervenció grupal (cuina, pintura, revista, informàtica, gimnàstica, sortides de cap de setmana, etc), programes d’intervenció comunitària (sensibilització a escoles, voluntariat , etc) activitats obertes a la comunitat (concurs Inspiraciones, anglés, etc).

Tríptic Club Social Tu Tries

Amb la col·laboració de:

bankia-enaccion-logo iluro-fundacio-logo