Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Allarguem el repte de Daniel Justribó a favor de la salut mental fins diumenge

danili marato

Fes el teu donatiu en el repte Bola de partit per la salut mental!

Daniel Justribó, més conegut com a “Danili” entre els aficionats al running i a Corredors.cat, ha complert el repte de finalitzar la Marató de Barcelona a favor del projecte de tennis i salut mental de la Federació Salut Mental Catalunya (SMC). El corredor solidari amb SMC va invertir un temps de 3:39:42 i va arribar a la meta just de forces però amb un ampli somriure.

“Danili” ens ha explicat a la línia de meta que a partir de la meitat de la Marató ha començat a trobar-se pitjor i ha hagit de regular el ritme per completar el repte, que és a més la seva 30 marató. “De cap i d’ànims m’he trobat bé però a partir de la meitat de la Marató les cames m’han començat a fer mal i he hagut de baixar el ritme”.

Des de SMC volem donar les gràcies al Daniel per totes les hores d’entrenament previ i per l’esforç de completar una Marató per recollir fons pel nostre projecte de tennis i salut mental.

El repte encara està obert fins diumenge que vé.

Podeu fer el vostre donatiu en el següent enllaç.

Fes el teu donatiu en el repte Bola de partit per la salut mental!

 marato2

Soc en Daniel Justribó, ‘danili’, i vaig començar a córrer quan era adolescent. Ara, amb 49 anys, córrer encara m’encanta! Corro la Marató de Barcelona per què el tennis ajudi a la recuperació de les persones amb problemes de salut mental.

En aquesta propera edició de la Marató de Barcelona celebraré el 30è aniversari del meu debut com a maratonià. Per a commemorar-ho vull participar-hi de la mà del projecte de tennis ‘Esport i Salut’ de la Federació Salut Mental Catalunya.

Fer esport ens fa sentir bé físicament però també emocionalment. En el cas de la salut mental també ajuda les persones a sortir de casa, fer amics i tenir una vida més activa.

El meu repte és recaptar amb la vostra ajuda un mínim de 1.265,85 € que corresponen als 1.265,85 km que prometo entrenar-me en les darreres 18 setmanes prèvies a la marató i que coincideix alhora amb la multiplicació dels 30 anys de l’aniversari i els 42,195 km de la mítica distància de la marató.

30 anys x 42,195 km = 1.265,85 km d’entrenament = 1.265,85 € per la salut mental

 

Això és, cada euro que doneu em permetrà avançar 1 km. Espero que m’ajudeu a completar la distància!

Gràcies,

Daniel Justribó (‘danili’ a Corredors.cat)

daniel marato 2018