Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

15 anys treballant per l’ajuda i la investigació del Trastorn Límit de la Personalitat

tlp 15anys

L’any 2002 naixia la primera i única associació a Catalunya amb la finalitat d’ajudar les persones que tenen un familiar amb Trastorn Límit de la Personalitat (TLP). Després de 15 anys de treball incansable, l’entitat avui és ja una Fundació que dona suport, consol i eines a les persones que es relacionen amb els afectats d’aquest trastorn. L’objectiu és aconseguir millorar la convivència i millorar la qualitat de vida de tots ells.

El TLP és un trastorn molt desconegut i incomprès, i causa un malestar molt gran tant a la persona que el pateix com als seus familiars. La Fundació Privada d’Ajuda i Investigació del Trastorn Límit de la Personalitat (Fundació TLP) té com a objectiu complementar l’escassa informació, orientacions i oferta terapèutica disponible sobre aquest trastorn.

Acte de celebració del 15è aniversari: concert de Gospel

  • Dia: dissabte 20 de gener de 2018
  • Hora: 18.30 h.
  • Lloc: Teatre de l’Orfeó Martinenc (Av. Meridiana, 97 de Barcelona)
    • - Concert de Gospel
    • - Brindis
    • - Atenció a mitjans

Confirmeu l’assistència al telèfon 93 203 52 25 o a acaitlp@acai-tlp.com

Més informació del concert a la nostra agenda