Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Diversamente, nova web sobre salut mental amb testimonis en primera persona

diversamente

La Confederación Salud Mental España ha posat en marxa Diversamente, una pàgina web que vol servir de punt de trobada, informació i suport mutu per a les persones amb problemes de salut mental. Es tracta d’una iniciativa del Comité Pro Salud Mental en Primera Persona de la Confederación, amb l’objectiu d’oferir espais de col·laboració i suport pel mil·lió de persones amb problemes de salut mental que hi ha a Espanya.

La plataforma ofereix testimonis i vídeos en primera persona amb informació sobre com fer front a un problema de salut mental, detectar els primers senyals i compartir experiències. La pàgina web és 100% accessible per a persones amb altres capacitats i potencia els coneixements i vivències de les persones que han passat per un diagnòstic de salut mental com a expertes en el tema.

Com diu Salud Mental España el web Diversamente neix amb la voluntat de humanitzar el procés de reequilibri que duen a terme les persones amb problemes de salut mental per a continuar amb una vida plena i amb autoestima després d’un diagnòstic.

Us animem a visitar-la.