Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Aquest Nadal regala salut mental i col·labora amb els projectes de la Fundació SMC

Aquest Nadalregala salut mental

Regala salut mental” és un projecte solidari de la Fundació Salut Mental Catalunya, en col·laboració amb Artelista, botiga on line especialitzada en la venda i subhasta d’obre d’art. Enric Ansesa, Joan Barbarà, Simó Busom, Gustau Carbó Berthold, Lourdes Fisa, Antonio Hervás Amezcua, Concha Ibáñez, Amèlia Riera i Jaume Rocamora posen el seu art al servei de les persones amb problemes de salut mental.

El projecte està comissionat per Josep Maria Cadena, periodista i un dels crítitcs d’art més reconeguts del nostre país, i consta de nou obres realitzades mitjançant procediment calcogràfic amb planxes de 24 per 32 cm com a màxim i 10 per 10 cm com a mínim, estampades en paper de 36 per 50 cm fet a mà i amb marca en relleu de la Fundació Funamment per donar més presència i singularitat a les obres.

Les obres es poden adquirir per separat al preu de 180 euros o la carpeta sencera de les nou litografies, al preu de 1.400. L’enviament és gratuït. Els diners recaptats es destinaran a millorar l’atenció i recuperació de les persones de problemes de salut mental que són usuaris dels serveis i projectes de la Fundació SMC, com ara Clubs Socials, programes d’acompanyament a domicili i sortides respir.

Amb la compra d’una litografia regaleu:

  • 9 hores d’atenció a domicili i acompanyament professional a una persona amb trastorn mental
  • que una persona pugui sortir un cap de setmana amb monitors especialitzats
  • 2 dies de descans de la persona cuidadora amb atenció professional a domicili
  • o bé que un usuari participi del Club Social durant un 1 mes

Compra la teva litografia i “Regala salut mental” en aquest enllaç.

Amèlia Riera

Amèlia Riera

Joan Barbarà

Joan Barbarà

Enric Ansesa

Enric Ansesa

Jaume Rocamora

Jaume Rocamora

Lourdes Fisa

Lourdes Fisa

Gustau Carbó

Gustau Carbó

Antonio Hervás

Antonio Hervás

Conxa Ibáñez

Conxa Ibáñez

Simó Busoms

Simó Busoms