Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

La Fundació Drissa posa en marxa el primer servei prelaboral de l’Alt Empordà

SPL_Drissa

L’Hospital de Figueres és la seu del nou servei prelaboral que ha posat en marxa la Fundació Drissa, el primer servei d’aquestes característiques a la comarca de l’Alt Empordà, pensat inicialment per a 15 persones.

Aquest servei s’ha pogut dur a terme pel reconeixement del projecte Pol de Salut de la Fundació Salut Empordà, reconegut amb 200.000 euros del fons FEDER. L’acte de presentació de servei, celebrat el passat 29 de novembre, va comptar amb les ponències de l’alcaldessa de Figueres i presidenta de la Fundació Salut l’Alt Empordà, Marta Felip; del cap de sector de la Xarxa de Salut Mental i addiccions de l’Institut d’Assistència Sanitària a l’Alt Empordà, Lluís Jordà i de la responsable de l’àrea social de la Fundació Drissa, Núria Fornalés.

El servei prelaboral és un programa de transició al treball, d’inserció de persones especialment vulnerables; amb formació teòrica, tècnica i professional a través de tallers que representen el punt de partida de l’itinerari laboral de persones amb trastorn mental, el pas previ a la incorporació al món laboral.