Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Francina Alsina, nova presidenta de la Taula del Tercer Sector, i Xavier Trabado d’SMC escollit vocal de la junta directiva

Junta Taula Tercer Sector

Junta Taula Tercer Sector

Aquest dimecres Francina Alsina ha estat escollida nova presidenta de la Taula del Tercer Sector, que aplega més de 3.000 entitats no lucratives de 35 federacions que treballen per la inclusió i la cohesió social, en una Assemblea General on s’ha decidit també la nova Junta Directiva pels propers tres anys. El nou equip de govern substitueix la junta provisional creada a l’estiu passat.

Xavier Trabado, vocal i expresident de la Federació i la Fundació Salut Mental Catalunya, ha estat escollit com un dels 12 vocals d’aquesta nova junta. Els altres membres són Francesc Roig Queralt (Càritas Catalunya), Antoni Guillén Martínez (COCARMI), Josep Giralt (Confederació ECOM), Enric Morist Güell (Creu Roja Catalunya), Pepa Muñoz Quintana (Dincat), Sònia Fuertes Ledesma (ECAS), Ramon Maria Miralles Pi (FECEC), Ignacio Carlos Parody Núñez (FEICAT), Enric Arqués Martí (Fòrum de Salut Mental), Núria Valls Carol (Fundació Catalana de l’Esplai) i Jesús Delgado i Almendros (Fundació Pere Tarrés).

Des de Salut Mental Catalunya felicitem la nova presidenta i la nova junta i els esperonem a treballar amb pas ferm per seguir avançant en els grans reptes socials que té el país.