Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Skydive Empuriabrava col·labora amb la Fundació SMC en la seva campanya solidària

skydive-empuriabrava

La Fundació Salut Mental Catalunya (SMC) ha estat escollida per Skydive Empuriabrava per rebre una donació solidària de 801 euros. Volem donar les gràcies a l’empresa empordanesa per la contribució econòmica per continuar amb els projectes de la Fundació per millorar la qualitat de vida de les persones i famílies que conviuen amb un problema de salut mental.

Des de 2015, Skydive Empuriabrava ha incorporat a la seva política comercial un enfocament més solidari. Des del passat 29 de juliol de 2015, Skydive Empuriabrava ofereix un nou Tàndem: salts i solidaritat: per cada salt en Tandem dels tipus GOLD o PLATINIUM que es realitza, l’empresa fa una donació de 3 Euros a una entitat benèfica.

Pots veure tota la informació sobre la campanya solidària de Skydive Empuriabrava en aquest enllaç.

La tasca de Salut Mental Catalunya és possible gràcies a la col·laboració i al suport econòmic i d’altres tipus de molta gent. Administracions, empreses, ciutadans… en definitiva persones que ens ajuden cada dia a millorar les condicions de vida de les persones amb trastorn mental i de les seves famílies.

Si tu o la teva empresa també vol col·laborar en millorar la salut mental a Catalunya pots fer-ho a la secció de Col·labora de SMC: