Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

El Dia Mundial de Girona es farà a la plaça Salvador Espriu

plaça salvador espriu girona

A Salut Mental Catalunya organitzem des de fa anys el nostre Dia Mundial de la Salut Mental, una trobada oberta a tothom: persones i famílies amb problemes de salut mental, associacions, professionals de l’àmbit social i sanitari, administracions i ciutadania en general.

És el nostre acte principal de sensibilització de l’any, però també l’oportunitat de revindicar la defensa dels nostres drets i la millora de la nostra qualitat de vida.

Enguany la celebració estarà coorganitzada per  l’Associació Família i Salut Mental de Girona i comarques,l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines i de la Fundació Drissa. La celebració tindrà el lema “Salut mental, a la comunitat i a la feina“.

El nostre Dia Mundial es fa cada any en una localitat diferent de Catalunya, vinculada a alguna de les nostres associacions. Al 2016 va ser Lleida i Salut Mental Ponent qui va coorganitzar l’acte amb Salut Mental Catalunya en l’espai de la Seu Vella de la capital del Segrià. Lleida va agafar el relleu de Valls, Igualada i Vilanova i la Geltrú dels darrers anys.

Així doncs, fins el 7 d’octubre us anirem ampliant la informació sobre els actes previstos pel Dia Mundial de Girona.

Us esperem!

Consulta les edicions anteriors del nostre Dia Mundial de la Salut Mental.