Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

La Fundació Iluro premia el projecte d’inclusió del Club Social Tu Tries a Mataró

premi club social tu tries

La Fundació Iluro ha reconegut a la Fundació Salut Mental Catalunya (SMC) amb el premi Acció Social 2017 pel projecte que el Club Social Tu Tries porta a terme a Mataró per promoure la rehabilitació i inclusió social de persones amb problemes de salut mental. La coordinadora del CS Tu Tries, Ingrid Donoso, va assistir a l’acte de lliurament del 8 premis a projectes de caràcter social a Mataró, que es va fer el dia 6 de juliol a l’Ateneu de la Fundació Iluro a Mataró.

La primera edició dels premis reconeix projectes d’entitats sense panim de lucre de la comarca del Maresme que tenen un gran impacte i benefici per la societat a Mataró. Les altres entitats premiades han sigut: Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme (AFAM); Associació Grup Integrador de Minusvàlids de Mataró i Maresme (AGIM); Càritas Interparroquial Mataró; Creu Roja a Mataró – Sant Andreu de Llavaneres; Fundació Àmbit Prevenció; Fundació Privada del Maresme Pro Persones amb Discapacitat; Fundació Sant Joaquim.

Bankia i la Fundació Iluro han convocat per primera vegada ajuts socials, per valor de 30.000 euros, amb l’objectiu de recolzar a sectors de la població vulnerables o en risc d’exclusió social, d’impulsar activitats de formació desenvolupades a través d’entitats socials, així com de fomentar la cohesió i participació ciutadana involucrant-se activament en el treball que desenvolupen.

Entre els projectes seleccionats s’ha tingut en compte els que beneficien a persones amb dificultat d’ocupació, acolliment i atenció a la dependència, iniciatives de rehabilitació i reinserció social davant la pobresa i desigualtat, a més de projectes destinats a l’orientació, formació ocupacional i suport a famílies amb necessitats bàsiques d’alimentació, higiene, educació i salut.

Club Social Tu Tries de Mataró - Tel. 937 901 114 - cstutries@fundacio.salutmental.org

El Club Social Tu Tries va ser traspassat a la Fundació al mes d’abril del 2010. Feia cinc anys que estava  gestionat per l’Associació de Familiars de Malalts Mentals del Maresme (AFAMMMA), entitat que en l’actualitat es diu Salut Mental Mataró-Maresme.

El Club Social Tu Tries pot atendre fins una trentena d’usuaris i porta a terme programes d’intervenció grupal (arteràpia, pintura, revista, informàtica, gimnàstica, sortides de cap de setmana, etc), programes d’intervenció comunitària (sensibilització a escoles, voluntariat , etc) activitats obertes a la comunitat (concurs Inspiraciones, anglés, etc).

Tríptic Club Social Tu Tries

Amb la col·laboració de:

bankia-enaccion-logo iluro-fundacio-logo