Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Myles i Andreu roden 132 km durant més de 5 hores a favor de SMC a la prova ciclista Barcelona Gran Fondo

myles-granfondo

Myles Klynhout professor d’anglès i ciclista amateur resident a Barcelona va completar el passat 23 d’abril la prova ciclista Barcelona Gran Fondo fent tàndem amb Andreu Oliver, psicòleg de professió. Tots dos van recórrer els 132 Km. en un repte a favor de Salut Mental Catalunya (SMC) a Mi Grano de Arena, que va servir per donar ressò a les persones amb problemes de salut mental a Catalunya.

Myles i Andreu van invertir més de 5 hores i 27 minuts en completar la cursa i van arribar també a complir el repte que s’havien fixat a Mi Gran de Arena, recaptar 560 euros per donar suport als projectes de SMC per millorar la qualitat de vida de les persones i les famílies que conviuen amb problemes de salut mental.

Myles (esquerra) i Andreu, al final de la prova.

Myles (esquerra) i Andreu, al final de la prova.

Myles Klynhout està vinculat a SMC a través del projecte Mental Health Friendly (MHF), que treballa per afavorir la inclusió social i laboral de les persones amb trastorn amb l’ensenyament de l’anglès. Myles ha volgut sumar la seva passió pel ciclisme amb la seva professió com a mestre d’anglès i col·laborador del MHF.

En el marc del MHF, aquest 2017 s’està fent un taller pilot d’ensenyament d’anglès a 7 Clubs Socials, amb l’objectiu d’introduir l’anglès i estendre’l a d’altres clubs en un futur.

Aquest repte se suma als d’altres esportistes aficionats a favor de SMC a Mi Grano de Arena, com els que s’han fet a la Marató de Barcelona: José María Bea al 2017, Ferran Vilanova al 2016  i Àlex Castells al 2015. O el repte de Carles Aguilar a Los Monegros, al 2016.

Encara pots fer el teu donatiu al repte Gran Fondo per a una Gran Causa a Mi grano de arena