Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Cristina Páez ens convida a fer un vol amb les seves “Ales de paper”

ales de paper, presentació del llibre de Cristina Páez

Cristina Páez, directora de la Fundació Salut Mental Catalunya, va presentar el dia 20 d’abril a l’espai Mezanina de Gràcia (Barcelona)  el seu llibre “Ales de paper. Una altra mirada cap a les persones que pateixen trastorn mental”.

El seu editor va destacar l’enfocament humà i la capacitat d’observació de l’autora davant dels més de 50 amics i professionals presents a l’acte. El psicòleg José Leal, autor del pròleg, va qualificar el llibre de valent pels elements de reflexió necessaris que aporta a la pràctica professional, però amb un estil delicat i prudent, parlant d’històries reals amb un gran respecte.

Una de les apostes del llibre és la proposta de treball a domicili, per què el repte actual no és ja l’accés de les persones als recursos, si no l’accés dels professionals al lloc de vida dels qui més ho necessiten.

Páez va explicar que “Ales de paper” és el fruit de tres anys de feina, quan va decidir que volia anar més enllà de la firma d’articles tècnics, que és el que havia fet durant els seus 30 anys de carrera professional.

ales-paper-portada