Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

Nou repte esportiu a favor de la salut mental a la Barcelona Gran Fondo de ciclisme

repte ciclisme i salut mental

Fes el teu donatiu al repte Gran Fondo per a una Gran Causa a Mi grano de arena

Sóc Myles Klynhout professor d’anglès i ciclista amateur resident a Barcelona. El dia 23 d’abril participaré a la Barcelona Gran Fondo. Amb el meu company, Andreu Oliver, psicòleg, recorrerem 132 Km. per donar ressò a les persones amb problemes de salut mental a Catalunya.

Segons la Organització Mundial de la Salut, 1 de cada 4 persones pateix algun tipus de problema de salut mental en algun moment de la seva vida. La majoria d’aquestes persones, experimenten els primers símptomes durant la joventut provocant que deixin de banda la seva educació amb els problemes que això comporta a l’hora d’entrar al mercat laboral. Per aquest motiu, moltes d’aquestes persones ni estudia ni té feina.

Salut Mental Catalunya té en marxa tot un seguit de projectes per millorar la qualitat de vida d’aquestes persones, entre ells, Mental Health Friendly (MHF). Mitjançant un ensenyament de qualitat de la llengua anglesa, el projecte té per objectiu la millora de la qualitat de vida, de la inclusió social i de l’accés a la formació de les persones amb problemes de salut mental. Com a professor i psicòleg, aquesta es una causa en la qual estem extremadament implicats!

Ens ajudaràs a arribar al nostre objectiu i a fer córrer la veu?

Totes les donacions serviran per millorar la formació i la inclusió de persones amb trastorn mental a través del MHF de Salut Mental Catalunya.