Salut Mental Catalunya

Amics, familiars i persones amb problemes de salut mental
Junts pel benestar de tots

El projecte Polseres Candela del Club Social La Llum uneix salut mental i solidaritat

polserescandela_cslallum

Les Polseres Candela reben el nom d’una nena que patia càncer i que va començar a fer polseres per passar el temps a l’hospital. Arrel d’aquí van ser les seves amigues que van començar el projecte muntant paradetes per recollir fons per la investigació del càncer infantil. La resposta va ser tan solidaria que de seguida familiars i amics es van posar mans a l’obra en la producció d’aquestes polseres.

L’any passat a Mollet un centre cívic va començar aquesta activitat i de forma voluntària la gent del poble col·laborava desinteressadament. Des del Club Social La Llum, gestionat per la Fundació Salut Mental Catalunya a Mollet del Vallès, van proposar als nois/es del club participar. Va haver-hi un petit grup interessat i van començar a anar una tarda a la setmana.

Va ser una experiència molt positiva perquè més enllà de sentir que estàven col·laborant en una bona causa, es va generar un bon ambient amb el grup de dones que hi participava (berenars, converses, bromes,…).  Aquest any el Club Social ho ha continuat fent però ja en el club, amb els materials facilitats pel projecte Polseres Candela.

En un futur el Club es proposa poder tornar a fer-ho a la comunitat.

lallum_polseres